Uw huis in de verkoop - Uitgebreide promotie en begeleiding

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk

Bent u van plan uw Franse woning te gaan verkopen? Dat kan bij France Pro Consult! Wij kunnen u uitgebreid voorlichten over het te volgen traject. Wij blijven gedurende het gehele verkooptraject voor u bereikbaar en worden daarmee uw persoonlijke makelaar.

 

France Pro Consult werkt transparant, er zijn geen verborgen kosten en we leveren bovendien een full-service pakket. France Pro Consult begeleidt u gedurende alle stappen van het verkooptraject zo optimaal mogelijk, van het promoten van uw huis, in Frankrijk en in enkele andere Europese landen, het voeren van de verkooponderhandelingen tot en met de levering aan de nieuwe eigenaren.

U kunt bij France Pro Consult terecht voor het vakkundig verkopen van uw Franse woning. 

Wij helpen u graag met:

Onze middelen & media:

  • Onze France Pro Consult website met een uitgebreide presentatie met o.a. de kenmerken, foto’s uit de lucht, kadastrale tekening, video’s (indien beschikbaar) en een uitgebreid fotoalbum van uw Franse woning.
  • Ons maandelijkse E-magazine ‘A la Une’ (ca. 15.000 abonnees)
  • Een uitgebreide presentatie/promotie/advertentie van uw Franse woning op goed lopende websites in Frankrijk,  Zwitserland, Engeland, België en Nederland. 

* Uiteraard ontvangt u van ons een overzicht van alle presentaties/advertenties welke France Pro Consult voor u gemaakt heeft op de verschillende internetplatformen in Nederland en in het buitenland.   

Uw eigen websites op France.nl, een in het Frans en een tweede in het Nederlands:

 voor de grootste Franse particuliere vastgoedmarkt. Waarom een persoonlijke Franse website?

De Franstalige markt:

De grootste markt in Frankrijk is zonder enkele twijfel de Franse markt. De Franse markt 91 % is verdeeld in twee verschillende segmenten, de particuliere markt 54 % en via de makelaar 46%. De particuliere Franse markt is dus het grootste segment van beide, aldus de Franse statistieken. Bron: Insee jaar 2015.

       België                       Frankrijk

Hoe wordt u gevonden op het Franse Internet?

Op alle Franse platforms waarop we adverteren verzoeken wij de geïnteresseerden om de referentiecode van uw website te kopiëren en te plakken in Google of de webbrowser. Er worden hooguit 2 à 3 zoekresultaten getoond daardoor kunnen ze meteen klikken op de juiste link.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

De Nederlandstalige markt:

Waarom een persoonlijke Nederlandse website?Veel Nederlanders zoeken objecten van Nederlandse huiseigenaren vanwege hun voorkeur voor een gelijke type omgeving, rust, mooi uitzicht, authenticiteit etc. Daarnaast is de communicatie ook veel gemakkelijker.

           Nederland                 België
 

Gîtes en chambres d’hôtes

De verkoop van commerciële activiteiten zoals kleine campings, gites en chambres d’hôtes.

Voor de verkoop van deze type objecten gaan wij uiteraard wat extra promotie doen op gespecialiseerde en heel gerichte Internet platforms in Frankrijk. De verkoop van campings, gites en/of chambres d’hôtes vereist meer aandacht dan de verkoop van een tweede woning.

  • Het begeleiden van bezichtigingen van uw woning
  • Onderhandelen met potentiële kopers.
  • Het vastzetten van alle voorwaarden voor alle betrokken partijen: verkopers, kopers en notaris.
  • Het complete dossier indienen bij de notaris voor het oprichten van de koopovereenkomst of ‘Compromis de vente’.
  • ‘Plus-value’ ondersteuning, het hele dossier indienen bij de notaris: facturen, betalingsbewijs etc… 
  • Afspraken, zowel schriftelijk als verbaal met alle betrokken partijen (notaris, koper etc.) zullen door ons bureau geregeld/behandeld worden.
  • Ondersteuning bij de afhandeling van notariële akten.
  • Het opzeggen van uw abonnement van water, elektriciteit of andere energie.
  • Het opzeggen van uw woonverzekering.

Vraagbaak:      Geen gebrek aan communicatie, u kunt ons gebruiken als klankbord. Wij zijn vraagbaak en wij maken U wegwijs in het oerwoud van alle Franse regeltjes. We maken ze begrijpelijk en toegankelijk, wij hebben antwoorden op uw vragen. U kunt ons altijd bellen, om welke reden dan ook.

Dankzij onze ruime ervaring, de lokale makelaars, notarissen en onze media kunnen wij u optimale verkoopkansen bieden.  Uw  potentiële kopers kunnen Nederlanders maar ook Fransen of Belgen zijn.