Bestaande klanten van FPC - Uw huis in de verkoop

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk

Voorlopig nemen wij geen woningen meer in de verkoop van nieuwe potentiële klanten maar zetten wij ons in om onze bestaande klanten te helpen die in het verleden hun vertrouwen in ons hebben gesteld. Onze bestaande klanten maken deel uit van ons professionele leven en we kunnen hen niet negeren. Wij zullen onze verplichtingen nakomen.

 

Wij worden ‘overspoeld’ met aanvragen van Nederlanders die hun Franse woning in de verkoop willen zetten. Wij zouden graag iedereen willen helpen maar helaas kunnen wij het niet.  Wij wensen optimale en efficiënte diensten te blijven bieden.

 

Als u in het verleden een klant van France Pro Consult bent geweest dan staan wij altijd klaar om u te helpen om uw woning in de verkoop te zetten. Neemt u hiervoor contact op met Thierry, hij zal dan snel contact met u opnemen en u alles vertellen over zijn diensten, die hebben geresulteerd in de verkoop van een groot aantal eigendommen.

 

France Pro Consult werkt transparant, er zijn geen verborgen kosten en we leveren bovendien een full-service pakket. France Pro Consult begeleidt u gedurende alle stappen van het verkooptraject zo optimaal mogelijk, van het promoten van uw huis, in Frankrijk en in enkele andere Europese landen, het voeren van de verkooponderhandelingen tot en met de levering aan de nieuwe eigenaren.

U kunt bij France Pro Consult terecht voor het vakkundig verkopen van uw Franse woning. 

Wij helpen u graag met:

Onze middelen & media:

  • Onze France Pro Consult website met een uitgebreide presentatie met o.a. de kenmerken, foto’s uit de lucht, kadastrale tekening, video’s (indien beschikbaar) en een uitgebreid fotoalbum van uw Franse woning.
  • Ons maandelijkse E-magazine ‘A la Une’ (ca. 15.000 abonnees)
  • Een uitgebreide presentatie/promotie/advertentie van uw Franse woning op goed lopende websites. 
Uw eigen websites op thierrybiguet.nl, een in het Frans en een in het Nederlands:

 

Een persoonlijke Franse website voor de Franse particuliere vastgoedmarkt

De Franstalige markt:

De grootste markt in Frankrijk is zonder enkele twijfel de Franse markt. De Franse markt 91 % is verdeeld in twee verschillende segmenten, de particuliere markt 54 % en via de makelaar 46%. De particuliere Franse markt is dus het grootste segment van beide, aldus de Franse statistieken. Bron: Insee jaar 2019.

       België                       Frankrijk

Hoe wordt u gevonden op het Franse Internet?

Op alle Franse platforms waarop we adverteren verzoeken wij de geïnteresseerden om de referentiecode van uw website te kopiëren en te plakken in Google of de webbrowser. Er worden hooguit 2 à 3 zoekresultaten getoond daardoor kunnen ze meteen klikken op de juiste link.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

De Nederlandstalige markt:

Waarom een persoonlijke Nederlandse website? Veel Nederlanders zoeken objecten van Nederlandse huiseigenaren vanwege hun voorkeur voor een gelijke type omgeving, rust, mooi uitzicht, authenticiteit etc.

Daarnaast is de communicatie ook veel gemakkelijker.

           Nederland                 België
 

Dankzij onze ruime ervaring, de lokale makelaars, notarissen, onze Internetsite en onze nieuwsbrief kunnen wij u optimale verkoopkansen aanbieden.

Onze middelen:        

 1. Onze website France Pro Consult biedt de mogelijkheid om een onbeperkt aantal video’s te plaatsen. Online bezichtigen: Een video is een perfecte manier om uw woning/landgoed te presenteren, een bepaalde sfeer te creëren en uw potentiële klanten uw woning/landgoed als het ware te laten voelen.
 1. Een advertentie in onze maandelijkse Nieuwsbrief “A La Une”. (Ca. 15.000 geabonneerden).
 1. Een uitgebreide presentatie/promotie/advertentie van uw Franse woning.

 2. Uw eigen Franse website voor de grootste Franse particuliere vastgoedmarkt.

 3. De plaatselijke Franse makelaar van uw keuze!
  • Het begeleiden van bezichtigingen van uw woning
  • Onderhandelen met potentiële kopers.
  • Het vastzetten van alle voorwaarden voor alle betrokken partijen: verkopers, kopers en notaris.
  • Het complete dossier indienen bij de notaris voor het oprichten van de koopovereenkomst of ‘Compromis de vente’.
  • ‘Plus-value’ ondersteuning, het hele dossier indienen bij de notaris: facturen, betalingsbewijs etc… 
  • Afspraken, zowel schriftelijk als verbaal met alle betrokken partijen (notaris, koper etc.) zullen door ons bureau geregeld/behandeld worden.
  • Ondersteuning bij de afhandeling van notariële akten.
  • Het opzeggen van uw abonnement van water, elektriciteit of andere energie.
  • Het opzeggen van uw woonverzekering.

Vraagbaak:      Geen gebrek aan communicatie, u kunt ons gebruiken als klankbord. Wij zijn vraagbaak en wij maken U wegwijs in het oerwoud van alle Franse regeltjes. We maken ze begrijpelijk en toegankelijk, wij hebben antwoorden op uw vragen. U kunt ons altijd bellen, om welke reden dan ook.

Dankzij onze ruime ervaring, de lokale makelaars, notarissen en onze media kunnen wij u optimale verkoopkansen bieden.  Uw  potentiële kopers kunnen Nederlanders maar ook Fransen of Belgen zijn.