Uw huis in de verkoop

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk

Bent u van plan uw Franse woning te gaan verkopen. Dat kan bij France Pro Consult! Wij kunnen u uitgebreid voorlichten over het te volgen traject. Wij blijven gedurende het gehele verkooptraject voor u bereikbaar en worden daarmee uw persoonlijke makelaar. 

France Pro Consult werkt transparant, er zijn geen verborgen kosten en we leveren bovendien een full-service pakket. France Pro Consult begeleidt u gedurende alle stappen van het verkooptraject zo optimaal mogelijk, van het promoten van uw huis, in Frankrijk en in enkele andere Europese landen, het voeren van de verkooponder-handelingen tot en met de levering aan de nieuwe eigenaren.

 

Wij bieden u de volgende mogelijkheid:

De onderstaande optie biedt u de mogelijkheid om uw huis in de verkoop te zetten in beide segmenten, makelaar en particulier. 

 

Uitgebreide promotie en begeleiding bij verkoop

 

Meer informatie

Dankzij onze ruime ervaring, de lokale makelaars, notarissen en onze media kunnen wij u optimale verkoopkansen bieden.  Uw  potentiële kopers kunnen Nederlanders maar ook Fransen of Belgen zijn.

France Pro Consult kan en wenst uw partner te zijn, die grenzen doet vervagen.

De Franse markt:   De grootste markt in Frankrijk is zonder enkele twijfel de Franse markt 91 %. De Franse markt is verdeeld in twee verschillende segmenten, de particuliere markt 54 % en via de makelaar 46%. De particuliere Franse markt is dus het grootste segment van beide, aldus de Franse statistieken. Bron: Insee jaar 2019. 

Statistieken 2019: Franse vastgoedmarkt particulier en professioneel, Franse en buitenlandse kopers.