France Pro Consult is een Nederlands bedrijf, sinds 1994, dat actief is op de Franse vastgoed markt voor Nederlandse en Belgische particulieren. Wij zijn actief in heel Frankrijk.

 

Onze diensten zijn gericht op Nederlandse of Belgische klanten die hun eigendom in Frankrijk willen kopen, verkopen, beheren of overdragen.

Bij France Pro Consult begeleiden we onze klanten bij elke stap, van de eerste begeleiding tot het ondertekenen van de koopakte bij de notaris.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, als we u ergens mee van dienst kunnen zijn, dan zullen wij dat met plezier doen.

France.nl, Thierrybiguet.nl en Franceproconsult.com zijn handelsmerken van France Pro Consult, 7371 GK Loenen, Nederland.

Deze sites zijn opgericht door en onder beheer van France Pro Consult.

Een tevreden klant is goud waard. Tevreden klanten zijn de motor van elke business. Zij zorgen niet alleen voor de omzet en de winst maar zijn ook bepalend voor onze imago en reputatie. Hieronder vindt u de meest recente aanbevelingen. 

Een Nederlandse kennis tipte ons over de inzet van France Pro Consult. Deze had zijn huis in Frankrijk verkocht mede dankzij inzet van France Pro Consult. Een huis verkopen in Frankrijk is bij voorbaat een complex en tijdrovend proces.

Wij hebben de heer Biguet gebeld voor een oriënterend gesprek. Onze 1e indruk was zeer positief; zeer ter zake kundig, goede en duidelijke communicatie, betrokkenheid en oog voor de wensen van de cliënt. Precies wat wij zochten en dachten nodig te gaan hebben  … ” 

Het woord is aan Thierry  –  AANKOOP BEGELEIDING – Wij adviseren u om nooit zomaar iets te tekenen 

 

Er kunnen zich onzekerheden en onoplosbaar lijkende raadsels voordoen. Oorzaak hiervan kan zijn de complexe materie, de verschillende nationaliteiten van koper en verkoper,  communicatieproblemen, juridische belemmeringen,  goedgelovigheid of soms onoprechte mensen die misbruik willen maken van de situatie.

 

Lees hier het volledige artikel ‘U besluit een huis te kopen in Frankrijk – een paar adviezen vooraf (PDF)

 

Hopelijk zal dit advies u helpen.