France Pro Consult is een Nederlands bedrijf, sinds 1994, dat actief is op de Franse vastgoed markt voor Nederlandse en Belgische particulieren. Wij zijn actief in heel Frankrijk.

 

Onze diensten zijn gericht op Nederlandse of Belgische klanten die hun eigendom in Frankrijk willen kopen, verkopen, beheren of overdragen.

Bij France Pro Consult begeleiden we onze klanten bij elke stap, van de eerste begeleiding tot het ondertekenen van de koopakte bij de notaris.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, als we u ergens mee van dienst kunnen zijn, dan zullen wij dat met plezier doen.

Een tevreden klant is goud waard. Tevreden klanten zijn de motor van elke business. Zij zorgen niet alleen voor de omzet en de winst maar zijn ook bepalend voor onze imago en reputatie. Hieronder vindt u de meest recente aanbevelingen. 

Onze ervaring met France pro consult was erg plezierig. Een vriendelijke intake gesprek en vervolgens een zeer navolgbare overzichtelijk pad bewandeld met Thierry tot de aankoop van ons mooie optrekje in Frankrijk. Het werk dat ons uit handen is genomen is teveel om op te noemen, daarbij komt dat alle eisen die gelden in Frankrijk ons nog onbekend waren, maar die voor Thierry overduidelijk zijn … ” 

Het woord is aan Thierry  –  Of u nu een woning in Frankrijk koopt, verkoopt of erft « Ne jamais sous-estimer » of beter gezegd – nooit onderschatten:

 

  •  De hoeveelheid werk en overleg dat ermee gemoeid is.
  • De waarde van de juridische Franse woorden.
  • Het verschil in cultuur tussen Frankrijk en Nederland.
  • De betrokken belangen in geval van misverstand.
  • De Franse administratie en bureaucratie.

Wij kennen de wegen, wij kunnen U daarmee helpen. Aarzelt u niet om ons te bellen.

 

Hopelijk zal dit advies u helpen. 

France.nl, Thierrybiguet.nl en Franceproconsult.com zijn handelsmerken van France Pro Consult, 7371 GK Loenen, Nederland.

Deze sites zijn opgericht door en onder beheer van France Pro Consult.