Onze toegevoegde waarde

France Pro Consult

 

Onze toegevoegde waarde en diensten zijn o.a.:

    • Geïnformeerd zijn / op de hoogte blijven, de juiste fiscale of juridische keuze maken / stappen  ondernemen of de juiste weg vinden is alles behalve eenvoudig. Elke situatie, wensen of verplichtingen zijn anders. Het blijkt gecompliceerd te zijn om in contact te komen met de juiste personen. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en om samen met u de juiste weg te vinden en, met inachtneming van  uw wensen, het doel te bereiken.

    • Bij de meeste contracten ontvangt u een vertaling in het Nederlands van het origineel. Bij sommige gevoelige en gecompliceerde clausules van de definitieve akten wordt er door ons een vertaling geleverd.  U weet wat u tekent en wat de fiscale en juridische verplichtingen van alle betrokkenen zijn.

    • Afhankelijk van de soort dienstverlening kan onze Nederlands sprekende Franse Notaris ingeschakeld worden voor het oprichten van de akte(n). Ondersteuning, advisering bij de afhandeling van de notariële akten.

    • Afspraken, zowel schriftelijk als verbaal, met alle betrokken partijen (Notaris, makelaarskantoor, verkoper) aan één zijde en u aan de andere zijde kunnen door ons bureau geregeld/behandeld worden.

Onze begeleiding houdt niet op bij het tekenen van de verkoopakte. Wij zijn van mening dat wij ook nadien bereikbaar en beschikbaar moeten zijn voor onze klanten. Wat ons betreft betekent dit dat u ons altijd kunt bellen met vragen over uw huis in Frankrijk, over de regelgeving of over andere kwesties waar u niet helemaal uitkomt.

 


 

Scherpe tarieven

Op voorhand hebben wij onze tarieven al uiterst scherp vastgesteld. Als Nederlandse makelaar hanteren wij Nederlandse tarieven. Dit bespaart u geld wat u in uw nieuwe woning goed kan gebruiken.

 

Onze tarieven zijn redelijk. U zult zien dat uw zaak tegen gunstige tarieven kan worden behandeld. Wij hanteren geen uurtarief maar werken met een vaste vergoeding. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

 

Mocht u de kosten van onze diensten als “zakelijke” kosten willen declareren, dan is dat uiteraard mogelijk. Als ondernemer zijn de voordelen daarvan bij u uiteraard bekend, onder andere het terugclaimen van de BTW en de mogelijkheid om kosten te mogen aftrekken.

 

Wij streven ernaar onze cliënten betaalbare kwaliteit te leveren.