Bungalow op Nederlands bungalowpark in Le Gard

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk
Vorige slide
Volgende slide

Het woord is aan de verkoper

Woonoppervlakte 46 m2, kavelgrootte 420m2 met veel privacy.

 

Een naar de eisen van de tijd volledig ingerichte 5 persoons bungalow. De bungalow ligt aan de hogere kant van het park met een schitterend uitzicht, met ondergaande zon, op de Cevennen. Een brede oprit leidt naar de bungalow en biedt parkeerplaats aan meerdere auto’s. Achter de bungalow staat een schuurtje/blokhut voor het opslaan van fietsen, tuingereedschap en tuinmeubilair.

 

Er zijn diverse terrassen in de zon of in de schaduw, waardoor er altijd een plek is om buiten te zitten.


Er zijn naast de woonkamer met open keuken 2 slaapkamers en een badkamer (zie plattegrond). De woonkamer heeft een gezellige zithoek met open haard, een eethoek, een televisie (Nederlandse satellietontvangst) en een stereo installatie.

 

In de keuken is een keramische kookplaat, oven, koelkast, magnetron en diepvriezer. Volledig ingericht met bestek, borden, pannen enz.

 

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wandmeubel, douchecabine, toilet. Hier staat de wasmachine en electrische boiler.

 

De grootste slaapkamer heeft een 2-persoons boxspring 160*200cm met dekbedden en een linnenkast. De andere slaapkamer heeft een stapelbed (90*200cm) en een 1 persoonsbed van 80*200 met dekbedden. Er is voorts een linnenkast met een opbergruimte voor bagage e.d.

 

Tuinmeubelen , diverse gereedschappen en parasols zijn aanwezig.

Regio-1

Departement: Gard

Voor meer informatie kunt direct contact opnemen met de verkoper

 

Martin Kuijlenburg

 

Tel.: 0031728887357 / 0031630974112
E-mail: Papyrusbergen@hotmail.com

Referentie: NL30430-120-Le Mattas

Prijs: € 120.000  incl. inboedel

   

Foto album

Kadaster / luchtfoto

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. De kenmerken van dit onroerend goed te koop, hoewel met zorg samengesteld, worden gegeven onder voorbehoud van aanvoer of beschikbaarheid en fouten kunnen niet worden uitgesloten. De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor informatieve doeleinden.