Uw Franse verzekering voor huis en ziektekosten

France Pro Consult - Uitsluitend en Overal in Frankrijk

France Pro Consult heeft de laatste jaren een bekendheid en een imago gekregen dat zijn identiteit weerspiegelt. FPC heeft zich blijvend onderscheiden in de markt, waarbij eigen identiteit, zelfstandigheid en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

 

Om een integrale en optimale begeleiding te garanderen adviseren wij u andere specialisten.

Verzekering huis

Met Allianz HABITATION multi risico huisverzekering, maakt u zich het leven gemakkelijker: Uw vakanties en uw vrije tijdsbesteding, uw tweede woning, de schoolgang van uw kinderen, uw elektrische apparaten en uw juridische bijstand.

Mijn zorgverzekering in Frankrijk

2 formules en 3 opties voor vergoedingen, naar eigen keuze, om zo goed mogelijk bij uw behoeften aan te sluiten: 100 %, 150%, 300% van de met de CPAM overeengekomen tarieven

Alternatieven: andere verzekeraars voor uw Franse woning

Hieronder vindt u 3 links van Nederlandse maatschappijen/agentschappen waar u een offerte kunt aanvragen. Om een prijsopgave aan de verzekeraar te vragen kunt u onderstaande links openen, alles invullen en verzenden.

 

Attentie:  Wij willen u erop attenderen dat ons bureau geen enkele financiële afspraak heeft met deze verzekeraars. Onze enige toegevoegde waarde is een tevreden klant.