Prachtige 19de eeuwse Bourgondische pastorie met Gîte

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk

Het woord is aan de verkoper

Op 650 km afstand van Utrecht ligt het prachtige landschap van de Nièvre met zijn glooiende velden, bossen, meanderende riviertjes en vergezichten. Aan een doodlopende weg achter het gotische kerk (1850) van Marigny-sur-Yonne ligt deze prachtige 19de-eeuwse Bourgondische pastorie met tuin, schuur en garage.

 

Deze bijzondere pastorie ademt geschiedenis en charme en is zorgvuldig gerenoveerd met behoud van veel authentieke details. De verbouwing is begeleid door de Nederlandse eigenaar, een voormalig architect.

 

Naast deze pastorie bevindt zich een Gîte, een voormalig dorpstheater, dat door dezelfde eigenaar is verbouwd tot woonhuis. De pastorie en de Gîte worden in beginsel tezamen verkocht, maar een eventuele separate verkoop is bespreekbaar.

 

Zowel de pastorie en de Gîte zijn niet alleen een prachtige plek voor uzelf, maar biedt ook een uitstekende kans om inkomsten te genereren door middel van verhuur via Airbnb. Met in totaal vier slaapkamers biedt de pastorie en drie slaapkamers in de naastgelegen Gîte voldoende ruimte voor minimaal veertien gasten, waardoor het een perfecte plek is voor gezinnen of groepen vrienden.

 

* De prijs is inclusief inboedel m.u.v. waardevolle of persoonlijke objecten en kunstwerken. 

Voor wie is het goed bestemd?

Voor mensen die er van dromen om van hun passie «gasten ontvangen» hun werk te maken.

 

Dit goed is ideaal voor een groot gezin of voor een stel dat een activiteit als B & B of zomerse verhuur wil ontwikkelen. De ligging van het goed, de rustige omgeving en de prachtige tuin maken van dit goed een uitstekende vakantieplek.

 

Combineer passie en werk:

Het kanaal ligt dicht bij het huis. De gite et de Pastorie zijn zeer functioneel en heel mooi ingericht en uitgerust met alles wat men nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Het goed is jarenlang in de zomermaanden verhuurd en dit dankzij de vele activiteiten; wandelen, vissen en andere wateractiviteiten. Het goed, de gîte of Pastorie zijn heel eenvoudig te verhuren wat een absolute meerwaarde is.

Bezichtiging van het pand

 

Een bezichtiging? Als u het goed wilt bezichtigen, kunnen wij, op uw verzoek, een bezichtiging organiseren.

 

De eigenaars zullen u persoonlijk ontvangen. U zult alle ruimte en tijd krijgen het goed te bezichtigen en van de omgeving te genieten, dit alles zonder haast.

 

Indien u het goed wenst te bezichtigen, kunnen wij, op uw verzoek, een bezichtiging organiseren gedurende de aanwezigheid van de eigenaren.

 

Referentie: NL588-475LI

Prijs: € 475.000  incl. inboedel *

Inclusief bemiddelingskosten