Vrijstaand woonhuis met kleine wijngaard en prachtig uitzicht

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk
Previous
Next

Het woord is aan de verkoper

Het huis, op het zuiden georiënteerd, is half in de helling gebouwd met een beneden verdieping (sous-sol) en een boven verdieping. De beneden verdieping heeft een verwarmingshok (tevens droog ruimte), slaapkamer, salon met open haard, garage en halletje met interne trap naar eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich de entree, hal, een ruime keuken, twee slaapkamers, douche/badkamer, toilet, en de woonkamer met schuifdeuren naar het terras die over de gehele breedte van het huis loopt. Dit terras is ook bereikbaar via twee trappen buitenlangs.

 

Saint Amand Montrond is een kleine pelgrims stad (hoofdstad van de Kanton Boischaut) met alle denkbare voorzieningen: ziekenhuis, theater, bioscoop, scholen (lagere scholen en lyceum), winkels, supermarkten, musea, etc. Cultuur in de vorm van theater en muziek voorstellingen vinden in het Cité de l’Or plaats. In dit futuristische gebouw bevindt zich ook het goud museum. Er is een groot binnen en buiten zwembad met faciliteiten als sauna en Hammam. Saint Amand kent ook een wielrenners historie. De Tour de France, Parijs-Nice en lokale rondes hebben St Amand al meerdere keren aangedaan. Daarnaast is Julian Alaphilippe, de huidige nummer 1 wielrenner van Frankrijk, hier geboren en getogen. Op de markt en in de hallen Is het op zaterdag gezellig boodschappen doen. Er is een mooie camping in de stad aan het kanaal en dicht bij de rivier de Cher.

 

Vanuit Saint Amand Montrond lopen drie fietsroutes langs het Canal du Berry. In oostelijke richting naar Sancoins, in zuidelijke richting richting Montlucon en in noordelijke richting Bourges. Alle drie steden zijn wat grotere plaatsen en uitstekend om te bezoeken en te shoppen. Het gebied leent zich prima om te fietsen en te wandelen: plat langs het Canal du Berry maar heuvelachtig buiten de rivierdalen. Even ten noorden van Saint Amand Montrond ligt het dorp Allier Bruère Allichamps bekend als het geografische centrum van Frankrijk. Tussen dit dorp en Saint Amand Montrond ligt het eeuwen oude klooster Abbaye de Noirlac in een schitterend stukje natuur langs de Cher. In deze aantrekkelijke ambiance worden internationale exposities gehouden en vinden muziek en theater uitvoeringen van buitenlandse artiesten plaats.

 

Er zijn verschillende kastelen te bezoeken in Culan, Chateaumeillant, Ainay-le-Veil, Peufeilhoux, etc. In Nassigny kun je rustig golfen op een heerlijke golfbaan, Golf du Val du Cher: een vrij korte maar technisch uitdagende baan waarvan een deel van de holes slingeren om de rivier de Cher en het andere deel van de holes op heuvelachtig terrein waar ook het kasteel ligt. Het clubhuis is een oude boerderij.

 

Recentelijk is het in het gehucht glasvezelkabel aangelegd, dit is nog niet direct aangesloten op het huis maar is uiteraard wel mogelijk. 

 

 


 

Mooie dorpen in de nabije omgeving:

  • Nassigny (met golfbaan en kasteel)
  • Noirlac (oud klooster)

Dichtstbijzijnde dorpen met winkels:

  • Saint Amand Montrond

 

De prijs is inclusief de inboedel, auto en bemiddelingskosten.
Regio-4 Centre-Val-De-Loire

Departement: Cher

Voor wie is het goed bestemd?

Voor een gezin

Warme plek gewijd aan de familie, men kan er ervaringen delen, van anderen leren en steun bij elkaar vinden. Het huis biedt een fijne plek voor ontspannen momenten met uw gezin, waar mensen elkaar kunnen terug zien en nader tot elkaar kunnen komen.

 

Bezichtiging van het pand

Een bezichtiging?

Als u het goed wilt bezichtigen, kunnen wij, op uw verzoek, een bezichtiging organiseren. De Nederlandse eigenaren zijn aanwezig van 25 mei t/m 11 juni.

 

Alleen de eigenaren zullen aanwezig zijn dus u zult alle ruimte en tijd krijgen het goed te bezichtigen en van de omgeving te genieten, dit alles zonder haast.

 

Laat ons weten wat uw intenties zijn dan  proberen wij een bezoek van het eigendom te organiseren naar gelang de mogelijkheden van beide partijen.

In afwachting van de ontvangst van uw intenties.

Referentie: NL18200-130RI

Prijs: € 132.500  incl. inboedel

Inclusief bemiddelingskosten

Foto album

Video’s / Kadaster / luchtfoto

Locatie   _____________________________________________________

Postcode:
18200
Plaats:
St. Amand Montrond
Departement:
Cher

Overzicht   ___________________________________________________

Type object:
Woonhuis
Constructie:
Vrijstaand
Woonoppervlakte:
100 m2
Perceeloppervlakte:
2995 m2
Totaal aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1 (douche en bad)
Aantal individuele toiletten:
1
Bijgebouwen:
Tuinschuurtje (in vorm van duiventil)
 

Volgens de verkoper   ________________________________

Door de geografische ligging, het nabijgelegen platteland en het mooie uitzicht, kan de woning uw tweede huis worden of u zult er een zeer aangename familievakantie doorbrengen.

Een mooi terras en een mooie tuin zodat je volop kunt genieten van ontspannen momenten met vrienden en familie.

Financiële kenmerken   _______________________________________

Vraagprijs:
€ 132.500 incl. inboedel en auto
Eigendom belasting:
€ 807
Belastingen op huisvesting:
€ 923

Technische gegevens  _______________________________________

Saneringssysteem:
Septic tank (3000 liter, bouwjaar niet bekend)
Verwarming:
CV-ketel op olie (uit 1995) en 1 open haard  
Rookmelders:
Woonkamer bovenverdieping.
Rookkanaal:
Niet recent geveegd.
Isolatie:
Gedeeltelijk, op zoldervloer ligt 20 cm dikke isolatie.
Dubbel glas:
Overal. (Pand is goed afsluitbaar met luiken die van binnenuit worden gesloten. Kozijnen zijn van kunststof.)

Bezoekaanvraag / meer informatie

Als u een afspraak wilt maken om een bezoek te brengen, nodigen wij u uit om het onderstaande formulier in te vullen.

Wij wensen u een prettige dag.

Deze woning is van een Nederlandse eigenaar. Wij kunnen beide partijen helpen, adviseren en zorgen voor een goede afloop van de transactie, in het belang van beide partijen.

 

Bemiddeling nodig?

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. De kenmerken van dit onroerend goed te koop, hoewel met zorg samengesteld, worden gegeven onder voorbehoud van aanvoer of beschikbaarheid en fouten kunnen niet worden uitgesloten. De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor informatieve doeleinden.