Klein appartement aan het strand

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk
Previous slide
Next slide

Het woord is aan de verkoper

Appartement op strandniveau met prachtig terras en uitzicht op zee! Directe toegang tot het strand zonder een weg over te steken voor dit lichte appartement in goede staat. Ideaal voor seizoensverhuur.

 

De badplaats Leucate ligt genesteld in het hart van Corbières maritimes, in het Regionaal Natuurpark la Narbonnaise en Méditerranée, en heeft 18 kilometer zandstrand, opgedeeld in 8 stranden! Precies wat liefhebbers van ontspanning en watersporten nodig hebben.

 

Leucate en zijn badplaats La Franqui met hun retro sfeer is een waar paradijs voor glijsportfanaten, met perfecte spots voor de beoefening van kitesurf, strandzeilen,  windsurfen, stand up paddle, maar ook voor vliegeren dankzij de noordenwind Tramontane, die er meer dan 300 dagen per jaar waait.

 

Leucate is ook een karakteristiek dorpje met een gezellig plein, een naturistische wijk, en de uitgestrekte jachthaven Port-Leucate, een van de grootste jachthavens van het Europees middellandse zeegebied!

 

Het is ook een bestemming bij uitstek voor wandelingen in de natuur, bijvoorbeeld langs de kliffen van cap Leucate, langs het strand van Les Coussoules geklasseerd Natura 2000, of langs de oevers van de vijver van Salses-Leucate.

Bezichtiging van het pand

Een bezichtiging? Als u het goed wilt bezichtigen, kunnen wij, op uw verzoek, een bezichtiging organiseren.

 

De eigenaars zijn niet regelmatig ter plaatse. Het eigendom is te koop bij een plaatselijk makelaarskantoor, de bemiddeling  van het makelaarskantoor is al in de verkoopprijs inbegrepen.

 

Als u het goed wenst te bezichtigen, nemen wij contact op met het makelaarskantoor. Samen en in overleg met u zullen wij een bezoek aan de woning organiseren dat voor iedereen geschikt is.

Regio-1

Departement: Aude

Voor wie is het goed bestemd?

Het huis is functioneel en ingericht en uitgerust met alles wat men nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

 

Het goed is jarenlang in de zomer-maanden verhuurd en dit dankzij de vele activiteiten; wandelen, vissen, de stranden en andere wateractiviteiten. 

 

Het goed is eenvoudig te verhuren wat een absolute meerwaarde is.

 

Referentie: NL11370-115VL

Prijs: €  115.500   incl. inboedel

Inclusief bemiddelingskosten

Foto album

Luchtfoto’s

Locatie   _____________________________________________________

Postcode:
11370
Plaats:
Port Leucate
Departement:
Aude

Overzicht   ___________________________________________________

Type object:
Appartement
Constructie:
Geschakeld
Woonoppervlakte:
26.23 m2
Totaal aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Aantal individuele toiletten:
1

Volgens de verkoper   ________________________________

Door de geografische ligging, de nabij gelegen bergen, zee en stranden, kan de woning uw tweede huis worden of zult u er een zeer aangename familievakantie doorbrengen. Verhuren  en/of  als tweede huis of beide, de keuze is aan U.

Financiële kenmerken   _______________________________________

Vraagprijs:
€ 115.500
Eigendom belasting:
€ <>
Belastingen op huisvesting:
€ <>

Technische gegevens  _______________________________________

Verwarming:
Elektrisch

Bezoekaanvraag / meer informatie

Als u een afspraak wilt maken om een bezoek te brengen, nodigen wij u uit om het onderstaande formulier in te vullen.

Wij wensen u een prettige dag.

Deze woning is van een Nederlandse eigenaar. Wij kunnen beide partijen helpen, adviseren en zorgen voor een goede afloop van de transactie, in het belang van beide partijen.

 

Bemiddeling nodig?  Waar dan ook in Frankrijk

Elke aankoop is anders en vraagt om een flexibele en creatieve aanpak

Bemiddeling & begeleiding bij aankoop van uw Franse woning is onze hoofdactiviteit. France Pro Consult is sinds 1994 landelijk actief bij de bemiddeling tussen particulieren, kopers en verkopers. Ons bureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van Frans onroerend goed ten behoeve van Nederlandse kopers.

 

De mogelijkheid bestaat uiteraard ook dat U zelf reeds een boerderijtje/huis “Maison de Maître” of kasteel in Frankrijk hebt gevonden. Voor deze situatie kunt U vanzelfsprekend gebruik maken van onze dienstverlening en ervaring. Het telefoonnummer of de naam van de makelaar, de verkoper of de notaris, en enkele gegevens betreffende het huis is voor ons genoeg.

 

Meer weten?

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. De kenmerken van dit onroerend goed te koop, hoewel met zorg samengesteld, worden gegeven onder voorbehoud van aanvoer of beschikbaarheid en fouten kunnen niet worden uitgesloten. De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor informatieve doeleinden.