Titel

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk
Vorige slide
Volgende slide

Het woord is aan de verkoper:

 

“Scherpte en steeds in ons belang de focus daar gelegd waar deze het meeste nodig was. Daarmee hebben we met vertrouwen het, kan wel zeggen, zeer hobbelige traject van de aankoop van een woning in Frankrijk kunnen afronden. Thierry heeft meerdere extra stappen gezet in het aankooptraject en is tevens een luisterend oor geweest voor als het even tegenzat met de bank en er stoom afgeblazen moest worden . Highly recommended, dank voor de goede zorg Thierry.”“Scherpte en steeds in ons belang de focus daar gelegd waar deze het meeste nodig was. Daarmee hebben we met vertrouwen het, kan wel zeggen, zeer hobbelige traject van de aankoop van een woning in Frankrijk kunnen afronden. Thierry heeft meerdere extra stappen gezet in het aankooptraject en is tevens een luisterend oor geweest voor als het even tegenzat met de bank en er stoom afgeblazen moest worden . Highly recommended, dank voor de goede zorg Thierry.” 

 


 

Dichtstbijzijnde dorpen in de nabije omgeving:

  • dorp 1
  • dorp 2
  • dorp 3

 

Deze woning is van een Nederlandse eigenaar. Wij kunnen beide partijen helpen, adviseren en zorgen voor een goede afloop van de transactie, in het belang van beide partijen.

Regio-4 Centre-Val-De-Loire

Departement: ?

Bezichtiging van het pand

Deze woning wordt te koop aangeboden door het lokale makelaarskantoor. Wilt u deze woning bezichtigen dan kunnen we een afspraak met de makelaar organiseren op een tijdstip dat u schikt.

 

U kunt de woning ook bekijken op de website van de lokale makelaar door op onderstaande knop te klikken.  

Prijs: €    incl. inboedel

Foto album / kadastrale tekening / luchtfoto

Overzicht   ___________________________________________________

Type object:
<>
Constructie:
<>
Woonoppervlakte:
<> m2
Perceeloppervlakte:
<> m2
Totaal aantal kamers:
<>
Aantal slaapkamers:
<>
Aantal badkamers:
<>
Aantal individuele toiletten:
<>

Technische gegevens  _______________________________________

Saneringssysteem:
<>
Verwarming:
<>
Internet aanwezig:
<>

Elke aankoop is anders en vraagt om een flexibele en creatieve aanpak

Bemiddeling & begeleiding bij aankoop van uw Franse woning OVERAL IN FRANKRIJK, is onze hoofdactiviteit. France Pro Consult is sinds 1994 landelijk actief bij de bemiddeling tussen particulieren, kopers en verkopers. Ons bureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van Frans onroerend goed ten behoeve van Nederlandse kopers.

 

De mogelijkheid bestaat uiteraard ook dat U zelf reeds een boerderijtje/huis “Maison de Maître” of kasteel in Frankrijk hebt gevonden. Voor deze situatie kunt U vanzelfsprekend gebruik maken van onze dienstverlening en ervaring. Het telefoonnummer of de naam van de makelaar, de verkoper of de notaris, en enkele gegevens betreffende het huis is voor ons genoeg.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. De kenmerken van dit onroerend goed te koop, hoewel met zorg samengesteld, worden gegeven onder voorbehoud van aanvoer of beschikbaarheid en fouten kunnen niet worden uitgesloten. De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor informatieve doeleinden.