Exclusief Frans vastgoed

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk

Bijzonder onroerend goed te koop

Is het uw droom om ooit eens een Chateau of Demeures te bezitten?

Of gaat u liever voor eenvoud en natuur en bent u op zoek naar een terrein met een meer om regelmatig even helemaal tot rust te komen?

Misschien wilt u een toeristische activiteit gaan beginnen en een Chambres d’hôtes kopen?

 

Wij zijn op zoek gegaan naar objecten die nét even anders zijn, authentiek, sfeervol of bijzonder… Laat u inspireren en bekijk onze selectie van deze maand. 

Chateau en
Demeure

Terrein
met meer

Gîte en
Chambres d'hôtes

€ 750.000

Aude

Daterend uit 1750 is dit voormalige Relais de Poste sympathiek gerestaureerd tot een comfortabel familiehuis met ruime elegante accommodatie. Het heeft veel van de originele karakteristieke kenmerken behouden, waaronder de prachtige parketvloeren en de originele lichtput boven de wenteltrap. Naast het hoofdhuis zijn er 3 gastenappartementen, met aparte toegang. Een grote garage (voormalige stal) met een werkplaats en een enorme ruimte erboven .

VERKOCHT

€ 162.000

Aisne

Terrein van 2,5 ha met een wateroppervlakte van 2 ha. De vijver is volledig omheind, is tussen 1 en 3 meter diep en wordt gevoed door ondergrondse bronnen.

De vijver is gevuld met: spiegel- en gewone karper, snoek, brasem, baars en zeelt. Verderop staat een klein chalet van 15m².

Zonnepanelen zorgen voor de nodige elektriciteit, Bakstenen schuurtje met stenen terras en tafel.

€ 495.000

Lot

Charmante stenen huis met zwembad en grote werkplaats, gelegen in een idyllische, landelijke omgeving op meer dan 2,5 hectare grond. Uitzicht over bossen en velden. De werkplaats, met een mogelijke bewoonbare oppervlakte van 110m² ,heeft het potentieel om verder omgebouwd te worden tot een gîte of maison d'amis. De mooie tuinen zijn prachtig aangelegd met veel struiken en bomen en zijn volledig omheind met hekken en poorten.

En niet te vergeten…  Indien wij wij u kunnen helpen dan doen wij het graag!

Meer informatie:  ‘Begeleiding bij aankoop‘.