Exclusief Frans vastgoed

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk

Bijzonder onroerend goed te koop

Is het uw droom om ooit eens een Chateau of Demeures te bezitten?

Of gaat u liever voor eenvoud en natuur en bent u op zoek naar een terrein met een meer om regelmatig even helemaal tot rust te komen?

Misschien wilt u een toeristische activiteit gaan beginnen en een Chambres d’hôtes kopen?

 

Wij zijn op zoek gegaan naar objecten die nét even anders zijn, authentiek, sfeervol of bijzonder… Laat u inspireren en bekijk onze selectie van deze maand. 

Chateau en
Demeure

Terrein
met meer

Gîte en
Chambres d'hôtes

€ 745.000

Indre-et-Loire

Dit prachtige landhuis in Touraine heeft een bevoorrecht uitzicht op het omringende landschap. Het bestaat uit een groep gebouwen die rond een elegante omheinde binnen-plaats zijn gerangschikt. Het is grotendeels gebouwd in de 14e eeuw en verbeterd in de 19e eeuw met de bouw van een meer comfortabele woning...

€ 180.000

Aisne

Zeldzaam, mooie rustige kwaliteitsvijver  plus tweede huisje. Daarnaast een commerciële visserij-activiteit voor 10 jaar over te nemen. Oppervlakte vijver 8000m², totale oppervlakte van ca. 1,2 ha.

Omheind terrein met bomen, prikkeldraad en beveiliging. Voormalige jachthut, geschikt als vakantieverblijf.  ...

€ 695.000

Aveyron

Dit grote landhuis met vele prachtige kenmerken is gelegen op een fantastische locatie met uitzicht op de bergen en de rivier over de Lot-vallei.

7 slaapkamers, bijna alle-maal en-suite, zwembad, terras en uitgerust pool-house. Schuur met twee verdiepingen  geschikt voor de verhuur.  ...


En niet te vergeten…  Indien wij wij u kunnen helpen dan doen wij het graag!

Meer informatie:  ‘Begeleiding bij aankoop‘.