Exclusief Frans vastgoed

France Pro Consult - Uitsluitend en overal in Frankrijk

Bijzonder onroerend goed te koop

Is het uw droom om ooit eens een Chateau of Demeures te bezitten?

Of gaat u liever voor eenvoud en natuur en bent u op zoek naar een terrein met een meer om regelmatig even helemaal tot rust te komen?

Misschien wilt u een toeristische activiteit gaan beginnen en een Chambres d’hôtes kopen?

 

Wij zijn op zoek gegaan naar objecten die nét even anders zijn, authentiek, sfeervol of bijzonder… Laat u inspireren en bekijk onze selectie van deze maand. 

Chateau en
Demeure

Terrein
met meer

Gîte en
Chambres d'hôtes

€ 689.000

Creuse

Chateau met zwembad en vijvers op circa 35 ha.

Noord Creuse, op 35 minuten van Argenton-Sur-Creuse, in een ongerepte omgeving, 16e en 20e eeuws kasteel van ca. 270 m² : woonkamer, salon, ingerichte keuken, studeer-kamer, 7 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte.

Gerenoveerd met kwali-teitsmaterialen.


€ 793.000

Orne

Vijver en huis, een paradijs voor natuurliefhebbers, omringd door bossen en weiden. Gelegen in het hart van het regionale park van de Perche, ligt dit eigendom in een mooie rustige vallei. De totale oppervlakte is 7ha inclusief een vijver van ongeveer 3ha. Deze vijver, die op eigendomstitel is aan-gelegd, is een Cassini-vijver. Het pand was vroeger een oude molen met een 17e-eeuwse vijver.

€ 892.500

Haute Vienne

Werkelijk uniek chateua met twee gites op een bospark van 5 hectare.
In het hart van een bosrijk park van meer dan 5 hectare biedt dit volledig gerenoveerde chateau meer dan 400m2 woon-ruimte op 3 niveaus.

Buiten is er een zwembad, een tennisbaan, bos, weilanden met ruimte voor een moestuin, een oud washuisje en een kleine houten hut.

En niet te vergeten…  Indien wij wij u kunnen helpen dan doen wij het graag!

Meer informatie:  ‘Begeleiding bij aankoop‘.