Disclaimer

France Pro Consult

 

De website van France Pro Consult  wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is.  Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Wijzigingen/updates

France Pro Consult  behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

 

Externe links

De website van France Pro Consult  bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. France Pro Consult  kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

 

Intelectueel eigendom

De teksten van France Pro Consult  mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de France Pro Consult  (waaronder teksten, ontwerp, en logo’s) berust bij France Pro Consult  te Loenen, Pays-Bas.

 

Merken en productnamen zijn het handelsmerk van hun respectievelijke eigenaren. Indien u van mening bent, dat enig recht wordt geschaad, of als u iets onduidelijk is, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons.