Afspraak op kantoor

France Pro Consult

Wilt u ons spreken of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijke ontmoeting dan kunt u ons rustig bellen, wij helpen u graag.

Uiteraard is een afspraak echt nuttig. Ik vind het essentieel om onze klanten te ontmoeten om hun situatie te bespreken, de huidige situatie maar ook de toekomstige gewenste situatie, dit is essentieel voor een goede afloop van de gehele opdracht. Het enige doel van deze afspraak is om een duidelijk inzicht te krijgen van uw intenties en wensen.

 

Tevens biedt dit u de mogelijkheid kennis met te maken met ons kantoor en met mij, veel klanten vinden dit ook wenselijk.

 

Overleg is, voor het slagen van het proces, van essentieel belang.

Wanneer en hoe?

Afspraak kunnen alleen vanaf  ’s middags plaatsvinden. Elke ochtend van de week zijn alle werkplekken bezet, waardoor er te veel personen op kantoor aanwezig zijn, wat niet aan te bevelen is.

  • Vanaf 14.00 tot 17.00 uur
  • Of  ‘s avonds tussen 18.30 tot 22.00 uur.

Tijdens deze ontmoeting zullen wij samen uw wensenpakket vaststellen. Vervolgens kunnen wij direct of in een later stadium dieper op uw specifieke wensen ingaan. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Mocht U een afspraak wensen, dan ben ik bereid U te verwelkomen op kantoor.

De koffie staat klaar…