Bemiddeling & Begeleiding bij Verkoop

France Pro Consult - Uitsluitend en Overal in Frankrijk

France Pro Consult is sinds 1994 landelijk actief bij de bemiddeling tussen particulieren, kopers en verkopers.

 

Nederlandse/Belgisch verkopers: de mogelijkheid bestaat uiteraard ook dat U een koper heeft gevonden.Wie de koper ook is, van welke nationaliteit hij dan ook mag zijn Frans, Engels of zelfs Nederlands, zijn/haar telefoonnummer en enkele gegevens betreffende het huis, zijn voor ons voldoende om actie van uw zijde te kunnen ondernemen.

Voor deze situatie kunt U vanzelfsprekend ook gebruik maken van onze dienstverlening en ervaring. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad.

 

Ouderwetse dienstverlening in een modern jasje. Afspraken nakomen, kwaliteit in dienstverlening met kennis van zaken.

Onze dienstverlening stopt niet bij de overdracht, we hechten waarde aan een langdurige relatie en om deze reden kunt u tot ver na de transactie (vrijblijvend) bij ons terecht met uw vragen.

 

De diensten van France Pro Consult breiden zich steeds verder uit, met nieuwe functies waarop wij voor klanten zoeken, maar ook de service die klanten ons vragen wordt steeds omvangrijker. Tijdens de vele verschillende fases van een verkooptransactie wordt u geadviseerd, ondersteund en begeleid door Thierry BIGUET

Onderhandelingen over de verkoopprijs en andere voorwaarden in overleg met u.

Mochten wij tot een afspraak komen:

  • Het vastzetten van alle voorwaarden voor alle betrokken partijen, verkopers, kopers, en notaris.
  • Het laten realiseren van alle diagnostische rapporten o.a. asbest, lood in de verf, septic tank etc.…
  • Het compleet indienen van het gehele dossier bij de notaris voor het oprichten van de koopovereenkomst of ‘Compromis de vente’.
  • ‘Plus-value’ ondersteuning, bemiddeling en onderhandeling afspraken, zowel schriftelijk als verbaal.
  • Afspraken, zowel schriftelijk als verbaal met alle betrokken partijen (notaris, verkoper) zullen door ons bureau geregeld/behandeld worden.
  • Ondersteuning bij de afhandeling van de notariële akten.
  • Water en elektriciteit of andere energie:
  • Het opzeggen van uw woonverzekering.

Vraagbaak:      Geen gebrek aan communicatie, u kunt ons gebruiken als klankbord. Wij zijn vraagbaak, en wij maken U wegwijs in het oerwoud van alle Franse regeltjes. We maken ze begrijpelijk en toegankelijk, wij hebben antwoorden op uw vragen. U kunt ons altijd bellen, om welke reden dan ook.

Download onze brochure

De verkoop van uw Franse woning

Waarom France Pro Consult & Thierry BIGUET?

De beheersing van de Franse taal werkt zonder twijfel in ons voordeel. Andere factoren zijn ook belangrijk zoals onze visie, deskundigheid, beschikbaarheid, betrokkenheid en onze lange ervaring en kennis van de juridische en fiscale aspecten betreffende vastgoed in Frankrijk.

 

Wat vinden onze klanten?   Klantenbeoordelingen, referenties & aanbevelingen.