Een Nederlandse kennis tipte ons over de inzet van France Pro Consult. Deze had zijn huis in Frankrijk verkocht mede dankzij inzet van France Pro Consult. Een huis verkopen in Frankrijk is bij voorbaat een complex en tijdrovend proces.

 

Wij hebben de heer Biguet gebeld voor een oriënterend gesprek. Onze 1e indruk was zeer positief; zeer ter zake kundig, goede en duidelijke communicatie, betrokkenheid en oog voor de wensen van de cliënt. Precies wat wij zochten en dachten nodig te gaan hebben. De heer Biguet is al meer dan 30 jaar actief in Nederland als intermediair bij o.a. huizen verkoop, meer dan genoeg ervaring dus. Ook beschikt hij de juiste Franse    contacten en heeft hij oog voor aanvullende aspecten zoals Franse cultuur en gewoonten.

 

De keuze was snel gemaakt om France Pro Consult in de arm te nemen als intermediair tussen de makelaar, notaris en ons. Het verkoopproces nam enige tijd in beslag en gedurende die tijd hebben we altijd prima kunnen samenwerken met de heer Biguet en zijn medewerkers. We hebben daar geen moment twijfels over gekend.

 

Vooral dankzij de inzet van France Pro Consult is de verkoop en oplevering van ons huis heel goed, snel en ongecompliceerd verlopen. Daar hoor en lees je ook hele andere verhalen over! Zonder hen was dit hele proces niet zo gemakkelijk verlopen.

 

We kunnen France Pro Consult zeker van harte aan bevelen.

 

Nicolette en Gert