Beste Thierry,

Wij willen je héél erg bedanken voor de meer dan treffelijke afhandeling van de verkoop van ons huis in Frankrijk. We kennen elkaar nu negentien jaar, keer op keer heb je ons weten te verrassen!

Zeer verrast waren we bij aankoop, naast de super afhandeling van de papierwinkel zorgde je ook voor een Nederlandssprekende notaris bij ondertekening. Dat was voor ons natuurlijk fantastisch, een huis kopen in Frankrijk heeft heel wat meer voeten in aarde dan we hier in Nederland zijn gewend, dus die hulp was méér dan welkom.

Daarnaast, heb ik jou in de loop van de jaren dat we daar hebben gewoond een aantal keren om advies gevraagd. Altijd kreeg ik direct antwoord, geen getreuzel, of, ‘zet even op de mail’ om naderhand een factuur te kunnen sturen. Ook dit hebben wij altijd héél erg gewaardeerd Thierry.

Bij de verkoop heb je ons wéér aangenaam verrast, naast jouw véél lagere tarief [dan Franse makelaars] voor verkoop, gaf je ook een bescheiden percentage op voor het geval we zelf een koper zouden vinden. Dat lukte bij ons en heb jij dus de gehele papierwinkel voor je rekening genomen, én! Zoals we van jou zijn gewend, voortvarend aangepakt en afgehandeld.

Nogmaals dank Thierry,

Marga en Herman Geereking