In het jaar 2000 vonden wij ons huis in Frankrijk. Daar wij graag hulp wilden hebben bij de aankoop, we waren de Franse taal niet zo machtig voor een belangrijke aankoop als een huis, zochten wij contact met Thierry Biguet. Hij heeft ons toen geadviseerd en hij heeft het hele proces begeleid tot aan het tekenen van de akte toe. Ook nog daarna bij het contacten van de nutsbedrijven bijvoorbeeld. En hij stond altijd klaar met een antwoord bij andere praktische vragen die we die eerste periode hadden.

Kortom, wij waren zeer tevreden met Thierry en zijn team.

In 2021 besloten we ons huis te verkopen. We zochten weer contact met Thierry en na een eerste gesprek over de verkoop werd het proces in gang gezet. Corona gooide roet in het eten waardoor een en ander werd vertraagd maar eind 2021 werd ons huis verkocht. We zagen er tegenop om iets wat ons lief was te verkopen en alles wat erbij zou komen kijken. Maar door de initiatieven die Thierry nam werd het een soepel proces dat we zonder problemen hebben doorlopen.

Wij zouden iedereen die met onroerend goed in Frankrijk te maken heeft, aankoop of verkoop, willen adviseren neem Thierry Biguet in dienst om je zaken te regelen. Dan ben je er zeker van dat alles goed gaat en je niet voor verrassingen komt te staan. Het is een ander land met andere regels en wetten waar je als leek geen inzicht in hebt.

 

John Buijsman en Janny Vos