VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP!

Wil je een huis, landgoed, kasteel of gewoon je eigen droompaleis aanschaffen of verkopen in Frankrijk? Met France Pro Consult van Thierry Biguet, ga je dat op een goede en gedegen manier voor elkaar krijgen!

Vakmensen zijn schaars, maar Thierry is een vakman puur sang, wat zijn wij blij als Stichtingsbestuur dat we Thierry hebben ingeschakeld voor de aanschaf van een klein monumentaal pand in de Auvergne. Scherp en vasthoudend als het moet, maar altijd vriendelijk in het contact met zijn klanten waarvan hij de belangen te vuur en te zwaard bewaakt, ook als het anders en moeilijk is. Enorm goed op de hoogte van regelgeving en absoluut niet te beroerd om extra inspanningen te verrichten als het lastig wordt. Voor onze Stichting heeft hij het verschil gemaakt, zonder hem was er geen overdracht geweest in onze gecompliceerde casus.

Het aan- of verkopen van een pand in Nederland gaat echt anders als in Frankrijk, Thierry is een perfecte loods die er voor zorgt dat je schadevrij en met een glimlach komt waar je wil zijn zodat je plezier houdt in het proces met een enorme berg aan kennis en ervaring. Hij bewaakt je belangen, waarschuwt voor niet zo slimme stappen en is super prettig in de omgang.

Ik schrijf niet snel een recensie, maar deze schrijf ik met veel passie en plezier, gewoon omdat ik vakmanschap waardeer en op waarde weet te schatten.

We hebben genoten van het hele proces, ook al was het soms moeilijk en lastig, je was er altijd en spot on en scherp. Het kopen of verkopen van een pand in het mooie Frankrijk hoort een feest te zijn en jij hebt daar alle benodigde kennis voor en weet die kennis geheel ten dienste van je opdrachtgever in te zetten, chapeau!

Thierry, je bent een gepassioneerd vakman!

Enorm bedankt voor al je inspanningen voor Stichting OS, we gaan je op de hoogte houden van het verloop van de renovatie en restauratie.

À votre santé!

Pascal van Droogenbroeck

Voorzitter Stichting OS