Onze ervaring met France pro consult was erg plezierig. Een vriendelijke intake gesprek en vervolgens een zeer navolgbare overzichtelijk pad bewandeld met Thierry tot de aankoop van ons mooie optrekje in Frankrijk. Het werk dat ons uit handen is genomen is teveel om op te noemen, daarbij komt dat alle eisen die gelden in Frankrijk ons nog onbekend waren, maar die voor Thierry overduidelijk zijn. Het blijven onderhouden van de contacten met de verkopende makelaar ter plaatse en de verkopende partij. Zaken waar we op moeten letten met de verkoop, de addertjes onder het gras noem maar op. Erg fijn dat dat op een professionele manier is verzorgd.

 

Thierry heeft ons volledig ontzorgt en zo was het mogelijk dat we onze sleutel in december in ontvangst mochten nemen en dat water en elektriciteit netjes waren overgezet op onze naam.

 

Wil je geen rompslomp hebben bij de aanschaf van een huis in Frankrijk, dan raden wij je ten zeerste aan om France Pro Consult in de arm te nemen, zodat je ontspannen kunt uitkijken naar het moment van sleutel overdracht zonder stress.

 

Toby