“Ik ben zeer te spreken over France Pro Consult en Thierry Biguet. De afhandeling van de erfenis en de daaropvolgende verkoop van het huis was uitstekend. Thierry Biguet heeft de familie gedurende een moeilijke tijd ontzorgt met zijn begeleiding.

 

Vanaf het allereerste contact was Thierry altijd beschikbaar en bereid om te helpen. Hij luisterde aandachtig naar onze vragen en zorgen en gaf duidelijke antwoorden.

 

Gedurende het hele proces heeft Thierry ons stap voor stap begeleid. Hij zorgde ervoor dat we goed geïnformeerd waren over elke fase en nam de tijd om ervoor te zorgen dat we alle benodigde documenten begrepen en ondertekenden. Zijn grondige aanpak gaf ons gemoedsrust en vertrouwen in het proces.

 

Wat Thierry echt onderscheidt, is zijn toewijding en bereikbaarheid. Hij was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. Zijn snelle reactietijd en vriendelijke houding maakten de communicatie zeer aangenaam.

 

Dankzij Thierry’s expertise en begeleiding verliep de verkoop van het huis soepel en efficiënt. We zijn zeer tevreden met de diensten van France Pro Consult en Thierry Biguet en bevelen hen ten zeerste aan!”

 

Tom Straathof