In 2019 erfden wij het woonhuis in Zuid-Frankrijk van onze ouders.  Ondanks dat ik daar al meer dan 25 jaar met mijn kinderen heerlijke vakanties had doorgebracht spraken wij geen van allen de Franse taal goed genoeg om met de Franse makelaar, notarissen, belasting en andere instanties de nalatenschap te kunnen regelen.

Na een slechte ervaring met een bemiddelaar elders in het land werd ik door familie op de “France Pro Consult” site geattendeerd. Mijn eerste kennismaking met de eigenaar dhr. Thierry Biguet op zijn kantoor was snel gerealiseerd. Daarna was Thierry voor de vele overleggen van mijn complexe nalatenschap altijd goed en snel bereikbaar. Hij is een uiterst betrouwbare en vriendelijke professional die goed op de hoogte is van de Franse wetten, regels en gewoonten.

De Coronapandemie maakte dat instanties soms slecht bereikbaar waren of lang op hun reactie lieten wachten. Wanneer daardoor bij mij de moed begon te zakken wist Thierry toch altijd weer vaart in mijn zaak te brengen. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik nooit naar Frankrijk af heb hoeven reizen voor de onderhandelingen.  Zijn inzet en geduldige ondersteuning gaven mij altijd het gevoel dat het goed zou komen, ook wanneer de zaken soms anders liepen dan verwacht. Het is allemaal goed gekomen!!

Ik ben Thierry en zijn team enorm dankbaar voor hun inzet en beveel hem andere van harte aan. Zonder zijn bemiddeling had ik deze complexe nalatenschap niet naar tevredenheid voor alle erfgenamen kunnen afronden.

Solange