Een huis is als een derde huid. Naast je eigen huid geeft je kleding en je huis je bescherming, comfort en een identiteit. Daarom is de koop en verkoop van een huis een intensief en emotioneel proces waar een goede hulp en ondersteuning vaak heel welkom is. Het gaat tenslotte om een stukje van/voor jezelf.

Na 15 jaar besloten we ons huis in Frankrijk te gaan verkopen. Ondanks de mooie tijd en het plezier dat we daar hadden werd het tijd voor andere activiteiten. We kwamen in contact met Thierry Biguet en besloten na een plezierig gesprek met hem in zee te gaan om ons in dit proces te begeleiden. Het huis is inmiddels verkocht en we zijn zeer tevreden met het verloop en het resultaat.

Thierry bleek de onmisbare schakel in dit proces te zijn. Waar wij nog wel eens nerveus, ongeduldig of emotioneel werden bleef Thierry professioneel met een sterke focus op het proces. Door zijn vakkennis, ervaring en de kennis van de Franse taal en cultuur (als Nederlandse fransman) liep elke actie soepel en snel.

Bovendien konden we ook precies alles goed volgen door zijn transparante manier van werken en heldere communicatie. Door zijn plezierige en humorvolle optreden vonden we veel steun, ook op momenten dat het proces wat stroever liep.

We willen daarom voor de in- en verkoop van frans onroerend goed Thierry Biguet van harte aanbevelen aan iedereen die hiermee te maken krijgt. Thierry: Hulde en hartelijk dank!