France pro consult heeft mij door een hele moeilijke tijd heen geholpen. Na het overlijden van mijn man moest onze vakantiebungalow in Frankrijk op mijn naam overgezet worden. Omdat ik geen woord Frans spreek en ook niet op de hoogte ben van wat precies de Franse regeltjes zijn, was dat voor mij een hele zware klus.

Nadat ik op Internet het een en ander had opgezocht, kwamen we via via bij France Pro Consult terecht. De eerste kennismaking was heel vriendelijk en begripvol. Het ging allemaal heel gemoedelijk en toch professioneel. Ik was daar zo blij mee dat ik daarna gelijk besloten heb om het huisje via hen te verkopen. Er werd een vaste prijs afgesproken, dus ik wist gelijk wat het allemaal ging kosten.

Ondanks dat het niet altijd mee zat bleven zij mij toch steunen en is het uiteindelijk toch gelukt. Dus van mij niets dan lof. Ik ben hen heel dankbaar.

Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik met Thierry en zijn team in zee ben gegaan. Als je er nog over twijfelt om het wel of niet te doen zeg ik DOEN!!!

Thierry en medewerkers, Namens mij heel hartelijk dank, ik was heel blij en tevreden met jullie hulp en steun.

Ik hoop dat jullie nog heel veel mensen op deze manier kunnen en mogen helpen.

Rieky