Een Franse droom,

30 Jaar geleden was het de droom van mijn vader een eigen huis te bouwen in Frankrijk, en dat is hem gelukt!

Om afscheid te moeten nemen van een levenswerk als gevolg van het ouder worden, was dan ook geen gemakkelijke beslissing waarbij het sentiment werd aangeraakt.

Om de emotionele & zakelijke aspecten van een verkoopproces te kunnen onderscheiden, is professionele begeleiding essentieel.

Thierry’s begeleiding staat stil bij beide aspecten, hij voelt en beweegt mee maar is daarentegen ook kritisch, realistisch en stuurt partijen bij wanneer nodig, door het tijdig delen en inzetten van zijn eigen professionele visie en expertise.

Een huis verkopen in Frankrijk is meer dan een bord in de tuin of een biljet op het raam. Het vereist deskundigheid om een verkooptraject zonder problemen te begeleiden tot aan de notaris.

France Pro Consult heeft het verkoopproces centraal staan, is betrokken bij elke stap in het verkoopproces, is zeer deskundig op de vereiste documentatie, is communicatief, kent de verschillen in cultuur m.b.t. denk- & werkwijze, is betrouwbaar en biedt continuïteit, zelfs ten tijde van Corona!

Thierry & team, wij zijn als familie dankbaar voor jullie tomeloze aandacht en zorg, zelfs in een moeizame tijd van onzekerheden en vertraging als gevolg van Covid19.

Een flinke uitdaging maar desalniettemin toch één met een goede afloop.

Merci infiniment!

Familie de Vries