10 jaar geleden lieten wij ons bij de aankoop van ons vakantiehuis in Frankrijk bijstaan door Thierry. Onder zijn vrolijke onmiskenbaar Frans-Nederlandse manier van doen (en praten) zit een man met een hoop kennis van zaken. Geen enkel punt ontsnapte aan zijn aandacht. Alles werd gecheckt en dubbel gecheckt. Aktes werden niet alleen vertaald, maar ook toegelicht. En dat ook nog eens uiterst betaalbaar.

Toen wij onlangs dachten dat we over zo’n vier of vijf jaar het huis toch wel wilden verkopen, was een ding direct duidelijk; even Thierry bellen, want die moest ons weer gaan helpen. Omdat we dachten dat huizen in Frankrijk soms wel 5 jaar te koop staan, deden we dat maar gelijk.

Er werd van alles geregeld. Op veel verschillende soorten websites werd ons huis te koop aangeboden. Personen die wilden bezichtigen, werden keurig door hem geholpen. De eerste kijkers bleken ook direct kopers. En ook dat proces werd door Thierry helemaal begeleid. Zelfs de kopers hielp hij uitstekend.

Het ging allemaal wat snel en het gaf ons een dubbel gevoel, maar de nieuwe fase bevalt wel. Dankzij de deskundige en vriendelijke ‘ontzorging’ van Thierry en zijn team.

Wij kunnen maar één ding zeggen: zorgenvrij kopen of verkopen van je huis in Frankrijk? Dat doe je slim met de hulp van Thierry.

Hartelijk dank voor de goede zorgen, Thierry.

Jan en Annemarie Loovens


Meer informatie over Begeleiding bij verkoop