Toen we eraan twijfelden of onze Franse verkopende makelaar wel (voldoende) in ons verkopersbelang handelde, vond ik via google de website van France Pro Consult. Afgaande op de positieve referenties en een vriendelijke telefonische kennismaking hebben we Thierry gevraagd het verkoopproces verder te begeleiden. Achteraf is gebleken dat dit het beste besluit in het proces was.

Thierry bleek een professionele en stevige gesprekspartner te zijn voor de Franse makelaar en hij hield ‘druk op de ketel’. Dit heeft uiteindelijk tot een -voor ons- gunstiger resultaat geleid. Hij heeft veel ervaring. Hij spreekt native Frans (en hij vertaalt waar nodig of gewenst) en hij begrijpt en verstaat de Franse werkwijze en cultuur, die zeker verschilt van de Nederlandse! Ook als het tegenzit (in ons geval trad vanwege onvoorziene Corona maatregelen een vertraging op in het verkoopproces) geeft hij zijn volle inzet en handelt hij proactief om het belang van zijn cliënt optimaal te dienen.

Wat zijn we blij dat we Thierry Biguet en zijn team van France Pro Consult hebben ingeschakeld! De ‘stress’ viel letterlijk van onze schouders en met humor kan Thierry ook voor relativering zorgen. Kortom France Pro Consult beveel ik zeker aan bij verkoop of aankoop van onroerend goed in Frankrijk!”

Karin