Ons prachtige huis in de Dordogne moesten we helaas vanwege onze leeftijd verkopen. Er was belangstelling, maar twee keer lukte het potentiele kopers niet om hun financiering rond te krijgen. Thierry Biquet heeft zowel hen als ons heel goed voorgelicht over de verkoop, over het huis, de financiering, de Franse regels, etc.

Vanaf die tijd vroegen wij mensen, die ons rechtstreeks benaderden altijd eerst of ze de financiering rond kregen. Want twee teleurstellingen vonden we wel genoeg.

En dat lukte. Twee aardige Belgische mensen kregen we via France Pro Consult aangereikt. Wat een geweldige ondersteuning hebben deze mensen gehad van Thierry. Alle vragen die zij hadden werden snel en deskundig, maar ook met humor beantwoord. Wij werden uitstekend op de hoogte gehouden van vraag en antwoord.

Heerlijk ook dat we niet speciaal naar Frankrijk hoefden om het contract te ondertekenen en dat de belangrijkste zaken uit de verkoopakte ons in het Nederlands werden aangereikt. En we zijn onder de indruk van de actuele deskundigheid van Thierry over de Franse wetgeving ten aanzien van de verkoop van huizen.

Kortom: hebt u een huis in Frankrijk en wilt u dat kwijt of wilt u een huis in Frankrijk kopen, dan kunnen wij u France Pro Consult van harte aanbevelen.

Hans en Corke Peereboom/van der Weijden