Na enkele teleurstellende ervaringen met een Franse makelaar, besloten we in februari 2018 contact te zoeken met Thierry Biguet, met het doel ons Franse huis, gelegen op de grens van de Dordogne en de Gironde, te koop te zetten via zijn bedrijf France Pro Consult.
De eerste prettige ontmoeting met Thierry en zijn team leidde er toe dat ons Franse huis in mei 2018 via France Pro Consult op diverse sites in o.a. Nederland, België en uiteraard Frankrijk kon worden aangeboden, nadat we op aanraden van Thierry en m.b.v. zijn goede tips, een foto-en videorapportage hadden gemaakt van ons huis.
In augustus werden we het met potentiële kopers eens over de verkoopprijs, waarbij Thierry vanaf zijn vakantieadres in Engeland! ons terzijde stond.
Voordat echter het definitieve koopcontract getekend kon worden, waren we vele maanden verder omdat de kopers veel extra zaken ( die niet altijd betrekking hadden op de koop zelf ) in het definitieve koopcontract geregeld wilden zien, hetgeen de zaak zeer compliceerde.
Het hele proces werd door Thierry met zijn grote kennis van de diverse procedures, met zeer veel geduld, tact en kundigheid tot een goed einde gebracht. En zo kon eindelijk begin januari 2019 dankzij Thierry en zijn team de overdracht van ons huis aan de nieuwe eigenaren plaatsvinden.

Wim en Marion van de Peppel