Bij de aankoop van onze voormalige boerderij in ZW Frankrijk in 2001 heeft de heer Biguet ons fantastisch bijgestaan met de feitelijke afwikkeling.  De Franse makelaar bij wie wij het project hadden gezien was klaarblijkelijk niet zo erg actief en hebben wij nooit meer iets van gezien of gehoord na de bezichtiging en terug waren in Nederland. Thierry Biguet en zijn staf hebben letterlijk alles voor ons geregeld tot en met als slot zijn telefoontje tijdens de overdracht bij de notaris in Frankrijk   “Chapeau”.
In 2014 hebben opnieuw een beroep gedaan op France Pro Consult om de verkoop van het huis van onze zoon, ook in Frankrijk, ter hand te nemen. Ook hier is op een zeer professionele wijze de verkoop afgehandeld naar volle tevredenheid van beide partijen.
Gezien onze leeftijd en de werkzaamheden die gepaard gaan met een grote woning en veel grond, had ik vorig jaar bedacht een meer gepaste woonomgeving te zoeken en, in overleg met mijn vrouw, de heer Biguet gevraagd ons huis in de verkoop te plaatsen. Hij heeft dit met veel enthousiasme direct aangepakt. Velen hebben daarop gereageerd en we hebben verschillende adspirant kopers ter bezichtiging mogen ontvangen. Jammer genoeg konden wij ons emotioneel steeds minder vinden in dit plan en hem recentelijk verzocht de verkoopactiviteiten te staken. Zonder probleem heeft hij hieraan voldaan. Wij zijn hem dankbaar en beschouwen France Pro Consult als een uiterst integer en aanbevelenswaardig adres.

Anneke en Eugène ten Berge