In 2005 hebben mijn zus en ik het huis van onze vader in de Dordogne geërfd. Wij hebben het huis flink opgeknapt en er een zwembad bij laten maken. Vervolgens hebben we het huis elk jaar van mei t/m september verhuurd. De huurders waren altijd erg enthousiast en dol op de fantastische rustige mooie plek. Dit ging natuurlijk niet zonder de goede zorg van lokale mensen die de huurders ontvingen en er gewoon altijd waren bij calamiteiten.
Na 13 jaar besloten wij om ermee te stoppen omdat we het tijd vonden voor andere dingen en een ander soort vakanties. We hebben het huis te koop gezet bij France Pro Consult. Een fransman in Nederland die je kan helpen met alle verplichtingen, regeltjes en natuurlijk het belangrijkst: de taal. Dit bleek al gauw een goede keus te zijn geweest omdat we te doen hadden met kopers die graag op de stoel van de notaris wilden gaan zitten.
Thierry heeft dit alles, samen met de notaris, met veel geduld en zakelijkheid vakkundig opgepakt en ons gedurende het traject van een half jaar er voor behoed om ons geduld te verliezen en met deze kopers te stoppen.
Uiteindelijk is het huis overgedragen en is het gelukkig allemaal goed gegaan dankzij France Pro Consult.
Thierry en team……bedankt!!!