Verkoop van onze Franse woning
Na ruim 11 jaar een schitterend huis in Frankrijk gehad te hebben, hebben we besloten om ons paradijs te verkopen. We hebben toen contact gezocht met France Pro Consult en een afspraak gemaakt Thierry Biguet. Deze eerste ontmoeting verliep bijzonder plezierig en hebben toen besloten om verder met Thierry het verkoop traject in te gaan.
Na het aanleveren van diverse foto’s en een basistekst heeft Thierry daar een zeer kundig verhaal van gemaakt en geplaatst op diverse sites waaronder ook zijn eigen site. De prijs hebben we bepaald in overleg met een Franse makelaar.
Na enkele maanden bleek er een familie interesse te hebben en na een eerste bezichtiging zijn we na een onderhandelingstraject tot een prijs overeenkomst gekomen. Thierry heeft toen de hele afwikkeling gedaan tot de overdracht bij de notaris.
Wij zijn blij dat wij met Thierry in contact gekomen zijn want het was voor ons anders een moeizaam traject geworden. Thierry, nogmaals bedankt voor jouw deskundige advies en begeleiding. Wij wensen jou verder veel succes.